algemene elektriciteitswerken - gas - airconditioning - Warmtepompen - laadpalen

Mobiliseer uw project vandaag nog!

Hernieuwbare energie - algemene elektriciteitswerken - gas - airconditioning

Mobiliseer uw project vandaag nog!

ELEKTRICITEITSWERKEN

Wij bieden een breed scala aan elektriciteitswerken aan. Dit omvat onder andere het plaatsen van stopcontacten, schakelaars, data- en telefonieaansluitingen, video-intercomsystemen en meer. 

Ook herstellingen of wijzigingen aan elektrische systemen worden met veel zorg uitgevoerd. 

Onze ervaren elektriciens zorgen voor veilige en conforme installaties, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en de geldende normen en regelgeving.

Indien u uw elektrische installatie wil laten keuren komen wij ook graag langs om een controle uit te voeren of alles volgens de normen en regelgeving is. Hierbij maken wij dan ook graag de elektrische schema’s op die nodig zijn bij dergelijke keuringen. 

 

VERLICHTING

      Wilt u uw ruimtes transformeren met de perfecte verlichting? Bij SH Technics bieden we professionele installatie van verlichting aan, afgestemd op uw behoeften en wensen. Of het nu gaat om sfeervolle ambiance in uw woonkamer, functionele verlichting in uw kantoor, of energiezuinige LED-verlichting in uw bedrijfspand, wij hebben de expertise om het voor elkaar te krijgen.

 

      Onze specialisten helpen u bij het kiezen van de juiste armaturen, het plannen van de optimale indeling en het installeren van de verlichting op een veilige en efficiënte manier. Van inbouwspots tot hanglampen, wij zorgen ervoor dat uw ruimtes tot leven komen met de perfecte verlichting.

 

Gascondensatieketels

Voor een efficiënte en betrouwbare verwarmingsoplossing bieden wij gascondensatieketels aan. Deze moderne ketels zijn ontworpen om maximale warmte te halen uit de verbrandingsgassen, waardoor ze uiterst energiezuinig zijn.

      Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor de professionele plaatsing en aansluiting van uw gascondensatieketel. Van het kiezen van het juiste model tot de volledige installatie en afstelling, wij staan garant voor een vlekkeloze werking en optimaal comfort in uw woning of bedrijfspand.